5 tips over laser ontharing U kunt vandaag gebruiken

Een ieder bezit een bepaalde mate met ‘vellushaar’. Dat is heel fijn, dun en bijna niet herkenbaar hoofdhaar het zowat overal op dit lichaam aanwezig is. Omdat daar in de puberteit meer androgenen (mannelijke hormonen) worden aangemaakt, verandert op enkele plekken dit vellushaar.

Na de laserontharing treatment vallen de hoofdharen na 2 tot vier weken uit. Niet schrikken, omdat het lijkt alsof ze groeien, doch een afgestorven haren geraken via uw huid naar buiten geduwd.

Voorafgaand met een verzorging adviseren we u dan ook om toepassen te vervaardigen betreffende een GRATIS en vrijblijvend intake gesprek met een aangaande onze huidtherapeuten. Tijdens het gesprek ontvangt u alle informatie aan de behandeli

Mits je thuis ook niet de gelegenheid hebt teneinde je lijf te scheren (toepassen betreffende ons grooming-apparaat) omdat daar bv. geen partner/ juiste gabber(in) kan zijn die het voor je mag verrichten of daar de beharing bv.

Ons verwijzing met uw arts of dermatoloog kan zijn in een meeste gevallen ook niet benodigd. Het definitief ontharen met een schouders voor heren of een benen en oksels bij vrouwen komen ook niet in aanmerking voor een vergoeding. Precies zoals dit laseren over schaamstreek, bikinilijn en rug. Immers kunnen deze gebieden met de allernieuwste en meest geavanceerde Elos werkwijze behandeld geraken, opdat u dan ook nooit verdere hoeft te scheren en voor altijd een zijde zachte huid bezit.

Er wordt aandacht besteed met eventuele risico’s en bijwerkingen. Een arts informeert naar uw gezondheidstoestand en uw medische afkomst. U bezit tijd om alle vragen die u heeft te stellen en uw verwachtingspatroon toe te lichten. Na dit bekijken aangaande uw huid, adviseert een huidtherapeute een aantal laserbehandelingen en ontvangt u dan ook een nauwkeurig kostenoverzicht.

Nee, het is essentieel teneinde gedurende de behandelperiode en 6 weken vanwege en na een 1e en laatste verzorging zonlicht zoveel mogelijk te vermijden. Wanneer u dan ook toch in aanraking komt met UV-straling, fungeert u een beschermingsfactor 50 te gebruiken. Het teneinde pigmentverschuivingen van een huid te tegengaan.

Voorkom hard wrijven en scrubben. Ernaast is dit afgeraden teneinde tot absoluut een paar weken na de verzorging met dit behandelde gebied in zonlicht of bij ons zonnebank regio te nemen. Hoofdharen in dit behandelde gebied mogen geschoren worden. Ga tussen een laserbehandelingen door niet harsen. Probeer de huid ernaast zoveel geoorloofd te laten relaxen.

Een vitaliteit wordt omgezet in een warmteontwikkeling bij de stamcellen met een te verwijderen haarfollikels, terwijl dit weefsel meer info eromheen onaangetast blijft. De verhitte stamcellen komen kortstondig boven een bepaalde temperatuur en worden daardoor uitgeschakeld. De expansie over nieuwe haartjes kan zijn nu niet meer mogelijk.

Epileren wordt afgeraden gedurende minimaal 6 weken vanwege een treatment. Wegens een intake hoeft u dan ook dit gebied niet te scheren, opdat wij het gebied echt mogen beoordelen.

Een Candela GentleLase Pro U laser ontharing alexandrite laser is via z’n vermogen en omvangrijke behandelspot apart vlug en uiterst doeltreffend.

Daartegenover behandelt de Soprano ICE laser de haar met krachtig laserlicht. Ons laser bezit doch één golflengte.  Het gerichte laserlicht kan enorm doeltreffend geraken geplaatst zodat dieper gelegen wortels echt worden bereikt en een kans op huidbeschadiging nagenoeg nihil is.

Wegens en na iedere SHR treatment mag u één week ook niet zonnebaden of bij de zonnebank. Na de behandeling fungeert u dan ook zichzelf echt in te smeren betreffende UV A/B zonnebrandcrème en.

lasertherapie: De laser is afgesteld op jouw teint, haarkleur en de locatie betreffende verzorging. Laser mag aanvoelen zodra een elastiekje het tegen je huid schiet. Alle plekken waar hoofdhaar zit, mogen met lasertherapie behandeld worden, met uitzondering aangaande beharing vlakbij je ogen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *